طرز تهيه کباب تابه اياز بهترين و محبوب ترين غذاهاي ايراني، انواع کباب ها هستند. کباب ديگي يا کباب تابه اي از جمله اين کباب ها، و غذاي مخصوص و بسيار خوشمزه و پر طرفدار بين عشاير ايل سنگسري است که به طور سنتي آن را با آتش هيزم پخت مي کردند. يکي از مشکلات برخي از آپارتمانها تهيه و طبخ کباب است . وقتي که معمولاً کباب روي ذغال طبخ ميشود خيلي خوشمزه تر است ولي در صورت عدم دسترسي به آن بهترين راه ،تهيه کباب ديگي ( کباب تابه اي ) است که خيلي هم پر طرفدار است.
مواد لازم براي کباب تابه ايگوشت چرخکرده مخلوط يا گوشت چرخکرده سينه مرغ: 500 گرم پياز: يک عدد متوسط رنده شده و آب گرفته شده گوجهفرنگي: به تعداد دلخواه فلفل سبز: به تعداد دلخواه جعفري: خرد و ساطوري شده: 2 قاشق غذاخوري نمک، فلفل سياه، زعفران دم کرده: به ميزان دلخواه سماق: به ميزان دلخواه کره: به ميزان دلخواه ادامه مطلب. |
درباره این سایت